Illusionist Stephan Siro Illusionist Stephan Siro

Goochelaar Stephan Siro Boeken?

Welkom in de Wonderlijke Wereld van dé Topillusionist van België

Verrassend, vernieuwend en veelzijdig. Een stijlvolle en charmante spektakelmaker, never seen before. Dat is Stephan Siro ten top. Tijdens zijn onvergetelijke shows geeft hij niet veel prijs over zichzelf en zijn magische podium acts. Bij deze een uitstekende kans om hem beter te leren kennen…

Dames en heren: we stellen u graag voor aan Stephan Siro, illusionist in hart en nieren!

Arendonk – magical hometown

Een verrassende trick, meer was er niet nodig om de magie in Stephan aan te wakkeren. Op 8-jarige leeftijd ontdekte hij dankzij zijn grootvader in Arendonk de ongelooflijke wereld van het goochelen. De start van een indrukwekkende en hartverwarmende carrière als goochelaar.

Vrienden en familie moesten eraan geloven. Verjaardagsfeestje of Kerst, een show kregen ze. Niet alleen stond de mond open van verbazing bij de toeschouwers. Zij snakten direct naar meer. Met zijn dynamische aanpak en vingervlugge tricks wist Stephan al snel jong en oud te bekoren. En hij timmerde toegewijd verder aan de weg, met nieuwe shows voor communiefeesten, schoolfeesten, bedrijfsevents en veel meer.

Vonken & vuur

Anno 2020 is Stephan Siro een van de meest geboekte illusionisten van België. Hij presenteert populaire acts met veel vonken en vuur, op maat van elke doelgroep. Vandaag tref je hem veelal op bedrijfsevenementen in binnen- en buitenland. Daar steelt hij de show met close-up entertainment, spectaculaire podium acts en knappe magie.

Hij heeft klasse, hij houdt van aanpakken en hij ‘soigneert’ zijn gasten. Als professional met jarenlange ervaring weet Stephan dat elke situatie anders is en kan hij hierop makkelijk anticiperen. Op een subtiele manier en met een vlotte communicatie is hij de ijsbreker pur sang.

Zijn liefde voor het vak en het publiek bleven ook bij evenementenbureaus niet onopgemerkt. Vandaag staat hij op de meest exclusieve events. Hij werkte ook al mee aan innovatieve productlanceringen voor Nivea en Marlboro, en hij ontwikkelde zijn eigen theatervoorstelling ‘Magic Wonderland’.

Illusionisme & sensatie voor elke generatie

Topillusionist Stephan Siro boeken, dat is even heerlijk wegdromen bij een spetterende act of adembenemend totaalspektakel. Je gasten worden meegenomen op een magische reis vol verbeelding en spectaculaire illusieshows.

“Telkens de verbazing op het gezicht van de toeschouwers kunnen aflezen, daar doe ik het voor.”

Stephan Siro

Van jonge goochelaar tot internationaal entertainer, Stephan Siro’s dynamische aanpak werkt aanstekelijk. Goed voor een flinke portie instant happiness. Elke verwachting wordt ingelost. Illusionisme en sensatie voor elke generatie!

Boek jouw magische ervaring

Een event met Stephan Siro maakt u een onvergetelijke ervaring rijker. Contacteer ons voor een voorstel op maat. We dragen ook uw boodschap of logo interactief uit. Enjoy!

Waarom Stephan Siro Boeken?

Stephan Siro zorgt voor entertainment op maat van uw evenement. Maar was u al op de hoogte van al deze voordelen?

Vaste prijs in heel Vlaanderen

Stephan windt er geen doekjes om, doorheen gans Vlaanderen hanteert hij een vaste prijs.

Geen kilometervergoeding

Bang dat lange afstanden de prijs doen stijgen? Stephan rekent geen kilometervergoeding aan in Vlaanderen.

Professional

Stephan is een doorwinterd professional met jarenlange ervaring op internationaal niveau.

Altijd op tijd

Voor Stephan is punctualiteit erg belangrijk. Daarom hanteert hij een vast schema en is hij steeds op tijd.

SMS Service

Van zodra u Stephan geboekt heeft, wordt u ten alle tijde op de hoogte gehouden via de SMS service.

Gekend van TV

Komt Stephan je bekend voor? Dan ken je hem vast van TV-programma's zoals Debby & Nancy, Ook Getest op Mensen, etc.

Offerte Aanvragen